Új kutyus érkezik a családba, és ezúttal szeretnétek tudatosan elkezdeni
a nevelését? Egy kölyökkutya életében az első pár hónap a legmeghatározóbb, így nagyon fontos a korai fejlesztésük és szocializációjuk!

 

A Kölyök Ovi során a “Láthatatlan Póráz Módszer & Program” elveit követve stabil, biztos alapra helyezzük a kutyus-gazdi kapcsolatot, kizárólag pozitív megerősítést alkalmazva a tréningek során. Az együttműködési feladatokon keresztül egy erős bizalmi kapcsolatot építünk, lépésről lépésre haladva, a kutyus igényeihez igazodva. A tanfolyam során nem engedelmességet, hanem együttműködést tanulunk, és nem elvárunk, hanem tanítunk.

DogTraining.hu

 

Mikortól ajánlott?

Egészen baba kortól, akár a kutyus 3 hónapos korától el tudjátok kezdeni a képzést, ha megvannak a kötelező, korának megfelelő oltásai! A felső korhatár 6 hónap.

Miket tanulunk?
  • Alap együttműködési feladatok (Ül, fekszik, stabil helyben maradás)
  • Behívhatóság
  • Pórázhoz szoktatás, séta laza pórázon
  • Talált élelem megtagadás
  • Ajtó/kapu szabály
  • Autóval való közlekedés szabályai

A fentieken kívül nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő szocializációra is!

DogTraining.hu
A tanfolyam felépítése

A Kölyök Ovi 10 alkalmas kiscsoportos foglalkozás.

A következő csoport 2021.08.01-jén indul!

A dátumok a következőképp alakulnak:

  • Augusztus 1, 8, 15, 22, 29
  • Szeptember 5, 12, 19, 26
  • Záró nap: Október 3.


Az alkalmak minden héten egy alkalommal lesznek megtartva, időtartamuk 1 óra. Minden találkozás után a gazdik megkapják az adott óra anyagát írásos formában is, amit az elkövetkező egy hétben tudnak majd gyakorolni kedvenceikkel. Ezen kívül különböző segítő anyagok lesznek elérhetőek, a kutyus maximális szocializációja érdekében.

Ha elakadásod van, nem úgy sikerülnek a gyakorlások, kérdésed van, a kurzus alatt bármikor kereshetsz telefonon, és találunk megoldást az esetlegesen felmerülő problémákra, kérdésekre.

Mennyibe kerül a Kurzus?

A tréning csomag ára 60.000 Ft, mely két részletben is fizethető. Az első részlet az 1. alkalommal, a második pedig az 5. alkalommal esedékes.

 

HELYSZÍN

A csoportos foglalkozások első fele a kölykök maximális biztonsága érdekében zárt kutyaiskolában vannak megtartva Veresegyházon belül. Majd a tanfolyam második felében fokozatosan emeljük a kutyusok számára az ingereket. Városi környzeteben, majd az erdőben folytatjuk a tanulást, tapasztalást.

 

Ha szeretnéd Te is megalapozni kutyusod boldog jövőjét, várlak a csoportban szeretettel!

 

Ezt szeretném, jelentkezem!

Neve, neme, fajtája, kora
Van-e a kutyádnak valamilyen, számodra is ismert viselkedés problémája?