Fedezd fel kutyád csodálatos képességét!

A szimatmunka során kapcsolatod egy magasabb szintre emelheted kedvenceddel. Az alap tanfolyamon egy féle szagminta keresését tanítjuk a kutyusoknak különböző helyszíneken. A program segítségével a kutyák önbizalma és koncentráció képessége épül, miközben játszva tanulhattok, kapcsolatot építhettek. Nem utolsó sorban pedig egy olyan kincs lesz a kezetekben, melyet bárhol és bármikor elő tudtok venni, ha mentális fárasztásról van szó.

 

Mit kaptok a tanfolyam során?
  • 6 héten keresztül heti 1×1 órás foglalkozás
  • Tréningfolyamathoz szükséges felszerelés
  • Kis létszámú, támogató csoport
  • Pozitív megerősítéssel, lépésről lépésre haladva

A tanfolyamra más kutyákra reaktív/hevesen reagáló kutyával nem tudsz jelentkezni. Ebben az esetben egyéni foglalkozást javasolok. Előképzettség nem szükséges, viszont kutyádnak ajánlott ismernie az alap együttműködési feladatokat.

 

 

A tanfolyam ára

50.000 Ft, mely két részletben is fizethető. Első alkalommal 25.000 Ft, majd a 4. alkalommal 25.000 Ft.

 

Következő tanfolyam

2023. Szeptember 24. Vasárnap, 9 óra

A tanfolyam első felében zárt kutyaiskolában leszünk, majd küldő helyszínekre látogatunk Veresegyházon belül. A részletekről visszaigazoló e-mailben olvashatsz majd.

Nagyon jól éreztük magunkat Petra Szuper Szimat tanfolyamán. Logikusan felépített, egyértelmű utasításokat kaptunk, amik alapján szépen együtt tudtam dolgozni Czingárral mind a tanfolyamon, mind az otthoni gyakorlás során. Fantasztikus volt látni, ahogy kutyusom elkapta a fonalat és magától jött rá a dolgokra, hogy hogyan jelezzen különböző körülmények között 🤗 Várjuk a folytatást 🙂🐕

Kriszta és Czingár

 

Ezt szeretném, jelentkezem!

Neve, neme, fajtája, kora