Bogár-Lukáts Petrának hívnak, családi kutya oktatással foglalkozom Veresegyházon és környékén. A kutyusokat a Dömötör Júlia által kidolgozott “Láthatatlan Póráz Módszer & Program” szerint képzem. Fontosnak tartom a kutya-gazdi kapcsolat megerősítését, hogy kedvencünk ténylegesen a családunk tagjává váljon, kiegyensúlyozott és biztos legyen a kapcsolatunk velük.

Amióta az eszemet tudom, mindig volt minimum egy kutya a családban. A kaukázusi juhászkutyán keresztül, a spánieleken és keverékeken át egészen a legkisebb fajtáig, a csivaváig minden méret volt már a családban. Második csivavám, Maylo, 2015 decemberében került hozzánk. Nagyon rossz körülmények közül mentettük ki, elég sok viselkedésproblémával. Idegen kutyusok közeledésére általában mindig agresszíven reagált, morgott. Első sorban ő ösztönzött arra, hogy elkezdjek hivatásszerűen is családi kutya oktatással foglalkozni. Azóta két új taggal is bővült a család. 2017 őszén örökbe fogadtuk Milkát (csivava-tacskó keverék), akit a Csivava Fajtamentő Egyesület mentett ki egy szaporítótelepről. Majd 2020 nyarán az akkor 3 hónapos Szotyi (border collie-golden retriever keverék) is megérkezett hozzánk, szintén mentett kutyusként.

 

Szeretnék minél nagyobb tudást átadni a gazdiknak, akik nálam tanulnak kedvenceikkel. A tanfolyamok során úgy próbálok segíteni, hogy a kutyusokkal valódi élethelyzetekben gyakoroljuk az adott feladatokat, hogy később se érje őket meglepetés például a sétáltatások során. Ezért az órákat mindennapi helyszíneken tartom (saját élettér, utcák, parkok, erdők). Kutyás ismereteimet folyamatosan bővítem, igyekszem minél több továbbképzésen részt venni. 2020 őszétől pedig már zárt kutyaiksolában is várom  a tanulni vágyó kutyus-gazdi párosokat Veresegyházon belül.

Szakmai továbbképzéseim
  • 2017 nyár: Dömötör Júlia – „Én a Szuper Tréner” Kutyaoktató képzés
  • 2018 január: Dr. Varga-Nagy Adrienn – Szuper Szimat Tanfolyam I. szint
  • 2018 április: Relax Dog Center (Szőke Krisztina) – Mantrailing tanfolyam
  • 2021 április: Hoopers Hungary Instruktori online tanfolyam
  • 2021 nyár: Láthatatlan Póráz Módszer és Program – Mester Tréner Képzés
Angol nyelven
  • 2018 nyár: Animal Reiki Practitioner – Lisa Powers
  • 2019 tavasz: Canine Behaviour Training Diploma – Centre of Excellence

Ha szeretnél Te is boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatot kedvenceddel, keress bátran!

Bogár L. Petra, kutyatréner
+36 30 974 4634
https//www.facebook.com/bogarpetra.dogtraining
bogarpetra.dogtraining@gmail.com

Kapcsolat
Kérdésed van? Írj bátran!